Wijcker Infra Open DEM

Ieder jaar wordt in week 27 (1e week van juli) het Open DEM gespeeld. Een toernooi waaraan vele spelers uit de regio graag deelnemen, omdat prestaties en ontspanning op een leuke manier worden gecombineerd.

Vanaf 2011 heeft het Open DEM een nieuwe hoofdsponsor: Wijcker Infra. Onze vereniging is erg blij met deze sponsor, die het mede mogelijk maakt om ook wedstrijden in de hogere categorieën (speelsterkte 4) te organiseren. Daarmee wordt het toernooi nog aantrekkelijker, voor zowel deelnemers als toeschouwers.

In de afgelopen jaren is het Wijcker Infra Open DEM een enorm succesvol toernooi geweest, mede door het fantastische programma dat de uitbater van onze tennisbar samen met de toernooicommissie aan de bezoekers van ons park hebben voorgeschoteld.

In de alle categorieën wordt gespeeld in de speelsterktes 4 tot en met 8. Voor herenenkel, damesenkel en alle dubbels met speelsterkte 6 kan men ook in de 35+ inschrijven. Dat belooft dus weer een prachtig toernooi te worden, te spelen vanaf zaterdag 30 juni tot en met 8 juli 2018.

Hou de website in de gaten voor het nieuws over dit toernooi.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 236 935

Address

Spaarnestraat 1B
1946 AV Beverwijk