Buddy programma L.T.C. DEM

Herkent u dat? Je wilt graag een sport beoefenen en lid worden van een vereniging. Maar je kent er helemaal niemand! Dat geeft best een hoge drempel, zeker bij een sport als tenns. Dat kan je tenslotte niet alleen doen, maar het is ook niet zo dat je direct na aanmelden geplaatst kan worden in een team, zoals bij hockey en voetbal wel kan.

Bij L.T.C. DEM hebben we hier een geweldige oplossing voor: ons "buddy" programma. Een aantal van onze leden vormt een team van buddies die nieuwe leden wegwijs maken bij onze club. Dat doen we door snel een afspraak met je te maken en natuurlijk een balletje met je te gaan slaan. Maar ook door je bijvoorbeeld mee te nemen naar de tombola op maandagavond. Eenmaal geïntroduceerd leer je heel snel mensen kennen en ben je in no time opgenomen in een grote groep tennissers. En natuurlijk kunnen we je ook introduceren bij de leraren van onze tennisschool, die de lessen verzorgen voor leden van L.T.C. DEM. Die stap is dan ook snel gezet.

Niets gaat vanzelf, dus je moet natuurlijk ook zelf aan de slag en open staan om mensen te leren kennen. Maar we helpen bij je eerste stappen binnen onze club.

Oh, en het buddy team..... Neem een kijkje op deze pagina met foto's van onze leden die je graag helpen om je snel thuis te voelen bij L.T.C. DEM. Waarbij we ons uiterste best doen om een goede match te maken.

Interesse in ons buddy programma? Je kunt het op twee manieren kenbaar maken:

In beide gevallen zorgen we dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 236 935

Address

Spaarnestraat 1B
1946 AV Beverwijk