Senioren Club Kampioenschappen

Afgelopen jaren hebben we de Senioren Club Kampioenschappen (SCK) georganiseerd in de maand juni, maar het bleek daar toch aardig klem te zitten tussen de voorjaarscompetitie, de diverse open toernooien in de omgeving en het Pinksterweekend. Door de vroege zomervakantie van de scholen in onze regio, hadden we daarom begin dit jaar besloten de clubkampioenschappen in 2020 in de week van 22 t/m 30 augustus te organiseren. Wie had gedacht dat we door die beslissing het eerste echte toernooi in dit zomerseizoen zouden worden.....
We rekenen daarom op veel animo, en mocht het aantal inschrijvingen boven verwachting zijn, dan zullen we zondag 16 augustus ook al wedstrijden gaan spelen. Op voorhand vragen we daarom iedereen om ook de verhinderingen voor die dag door te geven.

Categorieën
Er kan worden ingeschreven in de speelsterktes 3 tot en met 9, waarbij er in de speelsterktes 6 en 7 een aparte 40+ categorie is, en in 4 en 5 een aparte 35+ categorie. Ook is het mogelijk in te schrijven in 60+. Voor alle categorieën geldt dat bij onvoldoende inschrijvingen onderdelen zullen worden samengevoegd. Er wordt in principe gestreden in poules zodat iedereen meerdere wedstrijden speelt.

Junioren
Junioren geboren in 2003 en 2004 mogen ook inschrijven, maar uitsluitend in categorie 3 tot en met 6. Hun deelname gaat in overleg met de TC.

Activiteiten
Tijdens de clubkampioenschappen worden er buiten het tennissen om altijd gezellige activiteiten georganiseerd. Ed van Roon zorgt er voor dat de bar weer voorzien is van allerlei lekkers voor de inwendige mens; nadere informatie volgt later.
Het inschrijfgeld voor het eerste onderdeel is € 10, voor het tweede onderdeel € 7,50. Voor de extra € 2,50 krijgt iedere deelnemer op de finalezondag muntjes waarmee heerlijke kleine maaltijden verkregen kunnen worden.

Kortom, dit gezellige eerste echte tennistoernooi mag je niet missen. Schrijf je snel in op mijnknltb.toernooi.nl. Want wie weet moeten we dit jaar wel zeggen vol=vol!

Vragen?

logo

E-mail

info@demtennis.nl

Telefoon

+31 251 236 935

Address

Spaarnestraat 1B
1946 AV Beverwijk