Competitie tennis

Met meer dan 200.000 competitiespelers heeft Nederland één van de grootste centraal georganiseerde tenniscompetities ter wereld. Van oudsher wordt door een groot aantal leden deelgenomen aan de voorjaarscompetitie, maar in de afgelopen jaren is ook sprake van een groeiende deelname aan de najaarscompetitie en de Regionale Winter Buiten Competitie (RWBC), allemaal georganiseerd door de KNLTB.

Tijdens de voorjaarscompetitie is L.T.C. DEM in de regio 1 van de verenigingen met het grootste aantal deelnemers: met 60 teams hebben we het over bijna 400 van de ongeveer 700 leden die competitie spelen!

Wanneer je competitie speelt, speel je in teamverband wedstrijden namens L.T.C. DEM en kan jij je spel- en tennisvaardigheden ontwikkelen.

Tijdens de competitie speel je in teamverband wedstrijden voor LTC DEM en kan jij je spel en tennisvaardigheden ontwikkelen. Er bestaan diverse soorten competities met ieder zijn eigen opzet, zoals 4x een dubbelspel of 4x een single en 2x een dubbelspel. Op de site van de KNLTB zijn de diverse competities terug te vinden.

Competitie spelen heeft nog een extra dimensie: het zorgt voor veel sfeer en gezelligheid naast de baan. Baan-8 verzorgt tijdens deze dagen heerlijke daghappen, fantastische competitie schotels, en een lekker bakkie koffie.

L.T.C. DEM biedt competitie voor zowel tenniskids, junioren als senioren.

Wil je ook meedoen met de competitie en heb je bijvoorbeeld nog geen eigen team? Meld je dan aan bij de Technische Commissie via [email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 236 935

Address

Spaarnestraat 1B
1946 AV Beverwijk