Uitbreiding park LTC DEM; informatie bijeenkomsten en Padel clinics

16 juli 2020


Algemeen
Al sinds 2018 is een klein team bezig met de uitbreiding van LTC DEM. Helaas heeft het door een afwijzing van de gemeente even stil gelegen, maar sinds juli vorig jaar gaan we weer met volle vaart vooruit.
We zitten nu in de fase van een 'uitgebreide omgevingsvergunning aanvraag' bij de gemeente. Deze heeft een doorlooptijd van gemiddeld 26 weken. Gezien alle gesprekken die we inmiddels gevoerd hebben, hebben wij zeer goede hoop op een positieve uitkomst.

We komen dus nu in de fase dat we jou als lid van LTC DEM gaan informeren. Niet alleen over het gelopen proces en de plannen zoals de commissie deze graag voorlegt, maar ook de financiële onderbouwing, tekeningen en waar LTC DEM nu staat. Dit gaat in september allemaal plaatsvinden. Vervolgens zal tijdens de ALV van 21 oktober jou om een beslissing worden gevraagd op het scenario dat wij als commissie en bestuur aanbieden.

Het scenario waar wij over spreken geeft onze vereniging én onze leden mooie kansen. Denk aan ruimte om extra tennislessen te bieden, uitbreiding van competitieteams, maar ook het beoefenen van de snelst groeiende sport.
De commissie 'uitbreiding park' gaat jou als lid tijdens deze bijeenkomsten één voorstel doen; een achtste tennisbaan én twee Padelbanen. En deze komen dan achter de coniferen van baan 1-3. Dus waar nu water ligt. Tussen de Kennemers en LTC DEM in.

Padel & Clinics
Wil jij weten wat Padel is waardoor je ook begrijpt waarom wij dit als bestuur aanbieden, ga dan mee naar een van de clinics! Lees snel verder.

Padel, de snelst groeiende nieuwe sport in Nederland
Padel is een racketsport en heeft veel weg van tennis en squash. De sport is spectaculair, snel en dynamisch door het gebruik van de wanden. Het unieke aan padel is dat je gemakkelijk en snel leuke rally’s kunt hebben, ongeacht het verschil in racketervaring.

Padel is technisch gemakkelijker dan tennis. Juist ook omdat de wanden er zijn blijft de bal langer in het spel. Padel is daarom ook goed voor te stellen als jongeren tegenover ouderen, kinderen tegenover hun oma's en opa's. Het is veel minder belastend voor het lichaam dan tennis, squash, of hockey. Tot op hoge leeftijd kan Padel zonder problemen gespeeld worden. Tegelijkertijd is het wel een balsport die alle spieren van je lijf goed doet bewegen.

Padel groeit en zal dat de komende jaren blijven doen. Met op dit moment zo'n 280 banen verwacht de KNLTB dat binnen tien jaar zo’n 500 tennisverenigingen Padel hebben.
Meer informatie? Ga naar de website van de NLpadel.

Meld je aan voor een clinic
LTC DEM gaat de komende weken, tot aan de ALV clinics Padel organiseren. In groepjes van maximaal 12 personen gaan we naar TV Neckslag om op twee banen twee uur Padel te ervaren. In totaal 1,5 uur clinic en vervolgens nog 30 minuten zelf spelen. Na afloop ronden we af met een kop koffie.

De details:

 • Data en tijdstippen:
  • Zondag 9 augustus 09.00-11.00 uur
  • Zondag 16 augustus 09.00-11.00 uur
  • Zondag 23 augustus 09.00-11.00 uur
  • Donderdag 10 september 09.00-11.00 uur
  • Donderdag 17 september 09.00-11.00 uur
 • Locatie: TV Neckslag in Wijdewormer
 • Kosten: geen
 • Leeftijd: vanaf 12 jaar en ouder
 • Overig: reken erop dat je een hele ochtend weg bent
 • Aanmelden: [email protected]
  • Graag je naam, leeftijd, speelsterkte en mobiele telefoonnummer in de mail
  • Geef een voorkeursdatum 1 én 2
  • laat ons weten of je evt. kunt rijden.

Voorwaarden:
We hebben één voorwaarde: Als je mee gaat met de gratis clinic, dan verwachten we je 23 september ook op de Algemene Ledenvergadering om te stemmen.

Informatie bijeenkomsten
Wil je dus tijdens de ALV goed geïnformeerd kunnen stemmen, doe dan mee met een clinic én kom naar één van de twee informatie bijeenkomsten. Deze zijn op dinsdag 8 of woensdag 16 september. Aanvang vanaf 19.15 uur, start: 19.30 uur.

Let op; ook voor de informatie bijeenkomsten dien je je van tevoren aan te melden, zodat we een beeld hebben hoeveel mensen we per avond kunnen verwachten. Dit i.v.m. corona en eventueel aanvullend te nemen maatregelen.

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 september via [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 236 935

Address

Spaarnestraat 1B
1946 AV Beverwijk