Nu ook op vrijdagavonden single tombola

04 januari 2021


Vanaf vrijdag 8 januari kun je ook op vrijdagavonden single tombola spelen. Aanmelden kan net als voor de maandag- en zondagtombola via de ClubApp. 

Het maximum aantal deelnemers is 10 en vol is vol.

Je kunt je inschrijven voor de groep an 20:00 tot 20:55 uur of van 21:00 tot 22:00 uur. Graag voor slechts één uur aanmelden, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen.

Belangrijk! Het kan een keer voorkomen dat je op het laatste moment niet kunt komen tennissen. Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Zomaar niet komen opdagen of thuisblijven vanwege een buitje is geen optie. Daarmee dupeer je een tegenstander, omdat er geen extra spelers zijn en niemand anders zich meer kan aanmelden. 

Ook op het laatste moment je aanmelding intrekken is niet heel plezierig. Spelers die zagen dat het vol was, krijgen geen bericht dat iemand zich heeft teruggetrokken. Ook dan heeft een van de andere deelnemers hier last van.

Deelnemers die geprobeerd hebben in te schrijven, maar zagen dat het vol was, adviseren wij op de laatste dag nog even te kijken of er een plekje vrij is.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen