Baan-8 moet open blijven!

12 augustus 2020


Beste DEM-ers,

Wat waren we blij toen we weer mochten tennissen na de 'intelligente lockdown'. En opnieuw waren we superblij toen ook Ed met zijn Baan-8 weer open mocht. Want tennissen is leuk, maar ervoor of erna gezellig iets eten en drinken hoort er ook bij.

Ongetwijfeld volgt iedereen de persconferenties van de regering en is zich ervan bewust dat we met z'n allen een tweede lockdown moeten voorkomen. Een aantal maatregelen zijn daarom aangescherpt. 

Bij DEM op het park resulteert dit in de volgende regels:

  1. Voordat je het clubhuis binnengaat, schrijf je je naam en telefoonnummer op de registratielijst die op de tafel bij de deur ligt. Iedere dag dat je er bent opnieuw.
  2. Het meubilair in het clubhuis en op het terras (ook op het grasterras) is zorgvuldig zodanig geplaatst dat aan de regels wordt voldaan. Laat al het meubilair staan waar het staat. Ook de stoelen.
  3. Er zijn in het clubhuis en op het terras alleen zitplaatsen, geen staanplaatsen.


Als je ziet dat iemand een van de regels vergeten is, spreek hem of haar dan dan gerust op aan. Graag zelfs. Het bestuur en Ed zitten er niet op te wachten om politieagent of BOA te spelen, maar we zetten alles op alles om een sluiting wegens het niet-naleven van de Corona-regels te voorkomen. En we rekenen daarbij op jullie medewerking. Kleine moeite toch?

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 236 935

Address

Spaarnestraat 1B
1946 AV Beverwijk