Terug naar overzicht

Informatie bijeenkomst uitbreiding L.T.C. DEM

Tennispark L.T.C. D.E.M.
16-9-2020 19:30 - 16-9-2020 22:00

Informatie bijeenkomsten uitbreiding LTC DEM


Al sinds 2018 is een klein team bezig met de uitbreiding van LTC DEM. Helaas heeft het door een afwijzing van de gemeente even stilgelegen, maar sinds juli vorig jaar gaan we weer met volle vaart vooruit.

En nu komen we in de fase dat we ook onze leden gaan informeren. Niet alleen over het gelopen proces en de plannen zoals de commissie deze graag voorlegt, maar ook de financiële onderbouwing en waar LTC DEM nu staat. Dit gaat in september allemaal plaatsvinden. Vervolgens zal tijdens de ALV van 21 oktober onze leden om een beslissing worden gevraagd.

Wil je dus tijdens de ALV goed geïnformeerd kunnen stemmen, kom dan zeker naar één van de twee informatie bijeenkomsten. Deze zijn op dinsdag 8 of woensdag 16 september vanaf 19.30 uur.

Let op; je dient je hiervoor wel van tevoren aan te melden, zodat we een beeld hebben hoeveel mensen we per avond kunnen verwachten. Dit i.v.m. corona en eventueel aanvullend te nemen maatregelen. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 september via 
[email protected]demtennis.nl.

Clinics
Als je helemaal goed beslagen ten ijs wilt komen, kom dan naar een van de Padel-clinics die de commissie de komende maanden op regelmatige basis zal organiseren. Iedereen krijgt de kans deze vóór de ALV een keer bij te wonen. Meer details hierover volgen binnenkort op onze website en social media.
  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 236 935

Address

Spaarnestraat 1B
1946 AV Beverwijk